Loading...

 

D. 13. og  14. august 2018

kl. 9.30 - 17.00

 

Kurset giver 15 RAB timer 

 

 

 

 

Kursus for dig der gerne vil opleve, hvad Refleksterapi er - og kan!


Bipolare Refleksterapi - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi.

Du lærer METODEN ”Bipolare Refleksterapi”® - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, der begge er udviklet af Lone Sørensen.


Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.

 

Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand - at opnå en tilstand af indre ro.

Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.